Vi hjälper er med att effektivisera er med hjälp av excel. Ni har kanske redan en lösning som behöver justeras, vidareutvecklas eller bytas ut mot en modernare lösning. Eller ska de bli mer lätthanterade så fler inom organisationen ska kunna hantera den utan några vidare excel-kunskaper? Vi hjälper er att arbeta mer effektivt i excel, allt från en enkel fil till mer avancerade större lösningar.

Hyr in en Excelkonsult

Ibland är det tidsbrist eller kompetensen som sviker för att hantera det man vill åstadkomma inom företaget. Att hyra in en excelkonsult är då ofta ett väldigt effektivt för att få hjälp med det man önskar.

Företaget har sitt säte i Halmstad i Halland men arbetar i Sverige.

Vad kan vi göra?

Beroende på vad ni vill ha hjälp med, så kan vi bl.a. “tvätta” data i excel, utveckla dynamiska mallar i ex. PowerPoint eller Word, skapa makron efter era önskemål, pivottabeller så att ni får snygga rapporter etc. Det är ni som sätter gränserna, excel är ett fantastiskt verktyg att effektivisera sitt företag med. Många gånger resulterar det i att vi skapar ett nytt verktyg för er, som vi utbildar er enkelt i och som ni, oavsett era tidigare excelkunskaper, kommer att kunna uppdatera på egen hand.

Det finns många sätt som vi kan lösa era problem så att ni snabbt får en bra och hållbar lösning som ni sedan kan använda.